Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Ptaha

Korporativna Identiteta Dizajn je bil osredotočen na skandinavsko estetiko minimalizma in naravnih elementov, kot so trde kovine, bron, trden les, kamen in je bil združen v to blagovno znamko - njene barve, obliko in druge oblikovalske elemente. Identiteta blagovne znamke za Ptaha je nastala z upoštevanjem glavnega elementa logotipa - stilizirane ptice (Ptaha, prevajam iz ukrajinskega), ki simbolizira blagovno znamko in se združuje z idejo ter izgleda v istem slogu kot pohištvo podjetja.

Ime Projekta : Ptaha, Ime oblikovalcev : Roman Vynogradnyi, Naročnik ime : Ptaha Furniture.

Ptaha Korporativna Identiteta

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.