Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Su Zhou

Stanovanjska Hiša Če iščete brezhibno mešanico orientalske in zahodne kulture, je to primer. Ta projekt je povezal zgodovinsko kulturo regije z časovnico sedanjosti, ki vsebuje tako orientalsko vzdušje kot mednarodni življenjski slog. Tako bi se v prostor vklopili ne glede na to, ali nosite najmodernejša italijanska oblačila ali Suzhou Cheongsam.

Ime Projekta : Su Zhou, Ime oblikovalcev : Guoqiang Feng and Yan Chen, Naročnik ime : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Stanovanjska Hiša

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.