Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša

Cannabis walls

Hiša Zasebna eko hiša, ki se naslanja na goro Karmela, ki gleda proti Sredozemskemu morju in se zlije z lepoto naravnega okolja, zajema dvorišče, ki je obrnjeno proti jugu. Hiša je narejena iz lokalnih, naravnih, okolju prijaznih materialov, predvsem kamnov, zbranih in situ in sten iz konoplje. Zasnovan je tako, da skozi celo leto pasivno nudi optimalne prostorske in podnebne razmere, ki vsebujejo ekološke infrastrukturne sisteme, vključno s prečiščevanjem in ponovno uporabo sive vode, zbiranjem strešne deževnice v podzemno cisterno, straniščem za kompost, strešnimi sončnimi paneli in pasivno klimatsko napravo

Ime Projekta : Cannabis walls, Ime oblikovalcev : Tav Group, Naročnik ime : Tav Group.

Cannabis walls Hiša

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.