Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranje Oblikovanje Stanovanja

The way we were

Notranje Oblikovanje Stanovanja "Človeka še ni storilo nič, s čimer bi se ustvarilo toliko sreče kot v dobri gostilni ali gostilni." avtorja Samuela Johnsona Basea o britanski edinstveni kulturi pub. Naročnik in oblikovalci dosegajo soglasje in se veselijo ustvarjanja okolja, ki bo zagotovilo občutek pripadnosti in sproščeno sproščanje doma. Iz domišljijske domiselnosti je najpomembnejše uporabiti oprijemljive prostore, da vplivajo na nematerialne dejavnosti, ki lahko izboljšajo čustvene povezave med prebivalci.

Ime Projekta : The way we were, Ime oblikovalcev : PEI CHIEH LU, Naročnik ime : ISID Ltd..

The way we were Notranje Oblikovanje Stanovanja

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.