Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trench Coat

Renaissance

Trench Coat Ljubezen in vsestranskost. Lepa zgodba se je vtisnila v tkanino, krojenje in koncept tega jakna, poleg vseh drugih oblačil kolekcije. Edinstvenost tega kosa je zagotovo urbana zasnova, minimalističen pridih, a kaj, kar je tukaj resnično presenetljivo, je to morda njegova vsestranskost. Prosim zapri oči. Najprej bi morali videti resno osebo, ki gre na njeno resno delo. Zdaj pa stresemo z glavo in tik pred seboj zagledaš napisan modri jarek z nekaj magnetnimi mislimi. Napisal z roko. Z ljubeznijo, grabežljivo!

Ime Projekta : Renaissance, Ime oblikovalcev : Adina Banea, Naročnik ime : Reprobable.

Renaissance Trench Coat

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.