Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umivalnik

Thalia

Umivalnik Umivalnik je videti kot popka, ki je pripravljen za cvetenje in napolnitev: tako cveti, da je bil izdelan iz spretne zveze iz maščobnega macesna in tikovine, esencije v zgornjem delu in druge v spodnjem. Trdna in varna tekma, ki nudi poseben eleganten pridih in barvno živahnost z veselim prepletanjem zrn z vedno različnimi odtenki, ki proizvajajo edinstvene umivalnike. Za lepoto tega predmeta sta značilna njegova asimetrija in harmonija s srečanjem različnih oblik in lesene esence.

Ime Projekta : Thalia, Ime oblikovalcev : Edoardo Petri, Naročnik ime : .

Thalia Umivalnik

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.