Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Preproga

feltstone rug

Preproga Podloga iz klobučevine iz klobučevine daje optično iluzijo pravih kamnov. Uporaba volne različnih vrst dopolnjuje videz preproge. Kamni se med seboj razlikujejo po velikosti, barvi in visoki - površina izgleda kot v naravi. Nekateri od njih imajo učinek mahu. Vsak kamenček ima penasto jedro, ki je obdano s 100-odstotno volno. Na podlagi tega mehkega jedra se vsaka skala stisne pod pritiskom. Podloga preproge je prozorna mat. Kamni so šivani skupaj in z matico.

Ime Projekta : feltstone rug, Ime oblikovalcev : Martina Schuhmann, Naročnik ime : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Preproga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.