Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Pivo

Okhota Strong

Embalaža Za Pivo Ideja te prenove je prikazati visoko kakovost izdelka ABV s pomočjo vizualno prepoznavnega trdnega materiala - valovite kovine. Valovito kovinsko tiskanje postane glavni motiv stekleničke, obenem pa je taktilna in enostavna za držanje. Grafični vzorec, ki spominja na valovito kovino, prenaša na aluminij, lahko dopolnjujeta pomanjšani diagonalni logotip blagovne znamke in posodobljena podoba lovca, s čimer je nov dizajn bolj dinamičen. Grafična rešitev za plastenko in pločevinko je enostavna in enostavna za izvedbo. Drzne barve in močni oblikovalni elementi privlačijo ciljno publiko in povečujejo vidnost na policah.

Ime Projekta : Okhota Strong, Ime oblikovalcev : Uniqa Creative Engineering, Naročnik ime : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Embalaža Za Pivo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.