Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija Bistro

Gatto Bianco

Restavracija Bistro Razigrana mešanica retro zgodb v tem uličnem bistroju, ki vključuje raznoliko opremo pohištva, ki se ponaša z ikoničnimi slogi: vintage Windsorjevih sedežnih garnitur, danskih retro naslanjačev, francoskih industrijskih stolov in usnjenih šankov Loft. Stavba obsega obložene opečne stebre poleg slikovnih oken, ki nudijo rustikalne vibracije v sončni okolici in obeske pod valovitim kovinskim stropom, ki podpirajo osvetlitev ambienta. Kovinska umetnost, ki teče po travnikih in teče, da se skriva pod drevesom, pritegne pozornost, odmeva na barvito teksturirano ozadje, živo in animirano.

Ime Projekta : Gatto Bianco, Ime oblikovalcev : Hsin Ting Weng, Naročnik ime : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco Restavracija Bistro

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.