Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Suha Embalaža Čaja

SARISTI

Suha Embalaža Čaja Zasnova je valjasta posoda živih barv. Inovativna in osvetljujoča uporaba barv in oblik ustvarja harmoničen dizajn, ki odraža zeliščne infuzije SARISTI. Kar razlikuje naš dizajn, je naša sposobnost, da damo sodoben zasuk suhi embalaži čaja. Živali, uporabljene v embalaži, predstavljajo čustva in pogoje, ki jih ljudje pogosto doživijo. Na primer, ptice Flamingo predstavljajo ljubezen, medved Panda pa sprostitev.

Ime Projekta : SARISTI, Ime oblikovalcev : Antonia Skaraki, Naročnik ime : SARISTI.

SARISTI Suha Embalaža Čaja

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.