Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani

Qashqai

Uhani Zasnova daje svoje edinstvene lastnosti kulturi Qashqai nomadov jugozahodnega Irana. Vzorec ovna in rese so izposojeni pri modelih Kilim, pri čemer prvi simbolizira plodnost, drugi pa takoj vzame v mislih dodelave tradicionalnih preprog Qashqai. Svilene rese so na voljo v različnih barvah in se popolnoma ujemajo z vašim tenom ali obleko. Oblika, ki izhaja iz umetnikove osebne izkušnje s plemenom, poskuša prenesti občutek modernosti s pridihom nomadskega življenjskega sloga.

Ime Projekta : Qashqai, Ime oblikovalcev : Arianaz Dehghan, Naročnik ime : Arianaz Design.

Qashqai Uhani

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.