Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetniška Instalacija

Hand down the Tale of the HEIKE

Umetniška Instalacija Tridimenzionalna scenska zasnova z uporabo celotnega odrskega prostora. Prizadevamo si za nov japonski ples in to je zasnova scenske umetnosti, ki je bila usmerjena v idealno obliko sodobnega japonskega plesa. Za razliko od tradicionalne japonske plesne dvodimenzionalne odrske umetnosti, tridimenzionalna zasnova, ki izkoristi celoten odrski prostor.

Ime Projekta : Hand down the Tale of the HEIKE, Ime oblikovalcev : Nakamura Kazunobu, Naročnik ime : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Umetniška Instalacija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.