Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pomivalno Korito Za Kopalnico

Morph

Pomivalno Korito Za Kopalnico Morph je edinstven dizajn na področju kopalniškega pohištva. Glavna ideja je bila vnašanje naravne oblike v vsakdanje mestno življenje. Umivalnik ima obliko lotosa, ko kaplja voda nanj. Oblika umivalnika je na vse načine asimetrična. To je zelo moderno. Ta umivalnik je izdelan iz poliestrske smole in nekaterih dodatnih dodatkov, da bi dobili določeno strukturo in teksturo materiala. Ta material je zelo težko poškodovati in je odporen na kemikalije in praske.

Ime Projekta : Morph, Ime oblikovalcev : Dimitrije Davidovic, Naročnik ime : Dimitrije Davidovic.

Morph Pomivalno Korito Za Kopalnico

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.