Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Torte Za Šahovske Palice

K & Q

Embalaža Torte Za Šahovske Palice To je oblikovanje embalaže za pecivo (torte s palicami, financerji). Z razmerjem med dolžino in širino 8: 1 so stranice teh rokavov izjemno dolge in prekrite v vzorcu šahovnice. Vzorec se nadaljuje na sprednji del, ki ima tudi osrednje nameščeno okno, skozi katerega se vidi vsebina tulca. Ko je vseh osem rokavov iz tega darilnega kompleta poravnanih, se razkrije čudovit kariran vzorec šahovnice. K & amp; Q naredi vašo posebno priložnost tako elegantno kot čas čaja kralja in kraljice.

Ime Projekta : K & Q, Ime oblikovalcev : Kazuaki Kawahara, Naročnik ime : Latona Marketing Inc..

K & Q Embalaža Torte Za Šahovske Palice

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.