Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Zasnova ima za cilj spojitev med modernim oblikovanjem in nordijskimi tendencami v umetnosti, ki prikazuje državo izvora vina. Vsak robni rez predstavlja višino, na kateri raste vsak vinograd, in barvo sorte grozdja. Ko so vse steklenice poravnane, nastanejo oblike pokrajine severa Portugalske, regije, ki rodi to vino.

Ime Projekta : Guapos, Ime oblikovalcev : César Moura, Naročnik ime : Guapos Wine Project.

Guapos Etiketa Za Vino

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.