Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Torte Z Vaflji

Miyabi Monaka

Embalaža Za Torte Z Vaflji To je oblikovanje embalaže za rezine torte, napolnjene s fižolovim marmelado. Paketi so zasnovani z motivi tatamija, da prikličejo japonsko sobo. Poleg paketov so pripravili tudi obliko paketov v obliki rokavov. To je omogočilo (1) prikaz tradicionalnega kamina, edinstvene značilnosti čajne sobe in (2) ustvarjanje čajnih sob v 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat in različnih drugih velikostih. Hrbtne strani paketov so okrašene z drugimi dizajni, razen motivom tatamija, zato jih je mogoče prodati ločeno.

Ime Projekta : Miyabi Monaka, Ime oblikovalcev : Kazuaki Kawahara, Naročnik ime : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Embalaža Za Torte Z Vaflji

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.