Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oglaševanje

Insect Sculptures

Oglaševanje Vsak kos je bil ročno izdelan za ustvarjanje skulptur žuželk, navdihnjenih iz njihovega okolja in hrane, ki jo jedo. Likovna dela so bila uporabljena kot poziv k ukrepanju prek spletne strani Doom, ki tudi identificirajo specifične gospodinjske škodljivce. Elementi, ki so bili uporabljeni za te skulpture, so bili pridobljeni iz smetišč, smetišč, rečnih strug in super tržnic. Ko so vsako žuželko sestavili, so jih fotografirali in retuširali v fotošopu.

Ime Projekta : Insect Sculptures, Ime oblikovalcev : Chris Slabber, Naročnik ime : Chris Slabber.

Insect Sculptures Oglaševanje

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.