Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Ženskih Oblačil

Lotus on Water

Kolekcija Ženskih Oblačil Ta kolekcija se zgleduje po oblikovalskem imenu Suyeon, kar v kitajskih črkah pomeni cvet lotosa na vodi. Z zlitjem orientalskih razpoloženj in sodobne mode vsak videz predstavlja lotosov cvet na različne načine. Oblikovalec je eksperimentiral s pretirano silhueto in kreativnim drapiranjem, da bi prikazal lepoto cvetnega lista cveta lotosa. Sitotisk in tehnike ročnega krojenja se uporabljajo za izražanje plavajočega cveta lotosa na vodi. Tudi ta kolekcija je narejena le iz naravnih in prozornih tkanin, ki konotirajo simbolni pomen, čistost cveta lotosa in vode.

Ime Projekta : Lotus on Water, Ime oblikovalcev : Suyeon Kim, Naročnik ime : SU.YEON.

Lotus on Water Kolekcija Ženskih Oblačil

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.