Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Black Labyrinth

Komoda Črni labirint Eckharda Begerja za ArteNemus je navpična komoda s 15 predali, ki črpajo svoj navdih iz azijskih medicinskih omaric in stila Bauhaus. Njen temen arhitekturni videz je zaživel s svetlimi šarkarskimi žarki s tremi žarišči, ki se zrcalijo okoli strukture. Zasnova in mehanizem navpičnih predalov s svojim vrtečim se predalom kosu dajeta njegov zanimiv videz. Lesna konstrukcija je prekrita s črnim barvanim furnirjem, obloga pa je izdelana v plamentem javorju. Furnir je naoljen, da doseže saten.

Ime Projekta : Black Labyrinth, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naročnik ime : ArteNemus.

Black Labyrinth Komoda

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.