Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Muzej Seurasaari

MuSe Helsinki

Muzej Seurasaari Seurasaari je eden izmed 315 otokov v Helsinkih. V zadnjih 100 letih so iz različnih delov Finske prispeli 78 lesenih stavb. Vsi ti stojijo na kamnu, ker les absorbira vlago v tleh. Nova zgradba muzeja sledi tej analogiji, v pritličju pa vse, kar so iz armiranobetonskih konstrukcij. Izklesana masa je zgrajena skala. Na tem stoji zgornja plast, ki je v vsakem elementu narejena iz lesa. MuSe lebdi med drevesi kot oblak, komunicira z okolico in spoštuje tradicionalne stavbe skanzena.

Ime Projekta : MuSe Helsinki, Ime oblikovalcev : Gyula Takács, Naročnik ime : Gyula Takács.

MuSe Helsinki Muzej Seurasaari

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.