Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Notranja Zasnova

Inside Out

Stanovanjska Notranja Zasnova Arhitekturni oblikovalec je prvi samostojni projekt notranje opreme, izbral mešanico japonskega in nordijskega pohištva, da bi ustvaril udobno in prijetno vzdušje. Les in tkanine se večinoma uporabljajo v celotnem stanovanju z minimalnimi okovji. Koncept "Inside Out"; lesena škatla, ki je razkrita s povezanim lesenim vhodom in hodnikom, medtem ko je odprta za dnevno sobo kot "notri"; z razstavnimi knjigami in likovnimi prikazi, sobe so "zunaj"; žep prostorov, ki služijo življenjskim funkcijam.

Ime Projekta : Inside Out, Ime oblikovalcev : Tommy Hui, Naročnik ime : T.B.C. Studio.

Inside Out Stanovanjska Notranja Zasnova

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.