Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Blagovna Znamka Pijač In Embalaža

Jus Cold Pressed Juicery

Blagovna Znamka Pijač In Embalaža Logotip in embalažo je oblikovalo lokalno podjetje M - N Associates. Embalaža vzpostavi pravo ravnovesje med mladimi in kolki, a tudi nekako čedna. Logotip belega svilenega zaslona je v nasprotju z barvito vsebino z belo kapico, na katero je poudarjen. Trikotna struktura steklenice se lepo prilega ustvarjanju treh ločenih plošč, ena za logotip in dve za informacije, še posebej podrobne informacije o okroglih vogalih.

Ime Projekta : Jus Cold Pressed Juicery, Ime oblikovalcev : M — N Associates, Naročnik ime : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Blagovna Znamka Pijač In Embalaža

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.