Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zobna Ambulanta

Clinique ii

Zobna Ambulanta Clinique ii je zasebna ortodontska klinika za voditelja mnenja in svetilnika, ki uporablja in raziskuje najbolj napredne tehnike in materiale v svoji disciplini. Arhitekti so si zamislili koncept vsadkov, ki temelji na ortodontski tipični uporabi visoko natančnih medicinskih pripomočkov kot načela oblikovanja v celotnem prostoru. Notranje stenske površine in pohištvo se brezhibno združijo v belo lupino z brizganjem rumenega koriana, kamor se vgradi vrhunska medicinska tehnologija.

Ime Projekta : Clinique ii, Ime oblikovalcev : Rahul Mistri, Naročnik ime : Open Atelier Mumbai.

Clinique ii Zobna Ambulanta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.