Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vinil Plošča

Tropical Lighthouse

Vinil Plošča Zadnji 9 je glasbeni blog brez žanrskih omejitev; njegova značilnost je kapljica oblike in povezava med vizualno komponento in glasbo. Zadnjih 9 producira glasbene kompilacije, od katerih vsaka vsebuje glavno glasbeno temo, ki se odraža v vizualnem konceptu. Tropski svetilnik je 15. kompilacija serije. Projekt so navdihnili zvoki tropskega gozda, glavni navdih pa je glasba umetnika in glasbenika Mtendere Mandowa. Ovitek, promocijski video in embalaža iz vinilnih plošč so bili zasnovani v okviru tega projekta.

Ime Projekta : Tropical Lighthouse, Ime oblikovalcev : Robert Bazaev, Naročnik ime : LAST 9.

Tropical Lighthouse Vinil Plošča

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.