Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kuhanje Sprej

Urban Cuisine

Kuhanje Sprej Ulična kuhinja je kraj okusov, snovi, vzdihov in skrivnosti. Pa tudi presenečenj, konceptov, barv in spominov. To je mesto za ustvarjanje. Kakovostne vsebine niso več osnovna predpostavka za ustvarjanje privlačnosti, zdaj je ključno, da dodate čustveno izkušnjo. S to embalažo kuhar postane "grafiti umetnik", stranka pa postane umetniški gledalec. Novo izvirno in ustvarjalno čustveno doživetje: Urban Cuisine. Recept nima duše, kuhar pa mora duši dati recept.

Ime Projekta : Urban Cuisine, Ime oblikovalcev : Ian Wallace, Naročnik ime : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Kuhanje Sprej

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.