Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacija Za Ure

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Ure TTMM je zbirka 21 ročnih ur, namenjenih pametnim ročnim uramnicam Fitbit Versa in Fitbit Ionic. Obrazi ure imajo zapletene nastavitve samo s preprostim dotikom na zaslonu. Tako so zelo hitro in enostavno prilagodili barvo, prednastavitev dizajna in zaplete glede uporabniških želja. Navdihuje ga s filmi, kot sta serija Blade Runner in Twin Peaks.

Ime Projekta : TTMM for Fitbit, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM.

TTMM for Fitbit Aplikacija Za Ure

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.