Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zunanji Koš Za Recikliranje

SSS Litter Bin

Zunanji Koš Za Recikliranje Ta projekt se je začel na festivalu urbanega oblikovanja 2017 s temo "Ustvarjanje boljšega življenja v mestu skozi oblikovanje", oblikovalsko kampanjo, ki sta jo koproducirala Urban China Magazine in AssBook. Xu Zhifeng je bil povabljen kot oblikovalec, da je prenovil manjši del - 20 košev za smeti na cesti Yuyuan, ki uživa v večnem slovesu zaradi svoje kulturne in arhitekturne lepote in vrednosti. Po razgovoru s sanitarnimi delavci se je Xu odločila, da bo ohranila le enake obloge in nekdanje dimenzije, ustvarila popolnoma nov pogled z minimalnimi materiali, podrobnostmi, znaki in barvami, največ funkcijami posode vgradi kadilnico.

Ime Projekta : SSS Litter Bin, Ime oblikovalcev : Zhifeng Xu, Naročnik ime : S.H.A.W.ARCHITECTURE & DESIGN STUDIO.

SSS Litter Bin Zunanji Koš Za Recikliranje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.