Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotografije Za Naslovnice Revij

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnice Revij Glavna ideja je bila, da izstopajo iz množice tradicionalnih revij za stranke. Najprej s pomočjo nenavadnega ovitka. Sprednja platnica revije TimeFlies za letalsko družbo Nordica ima sodobno estonsko zasnovo, naslov revije na naslovnici vsake številke pa je napisal avtor predstavljenega dela. Sodoben in minimalističen dizajn revij brez dodatnih besed ustvarja ustvarjalnost nove letalske družbe, privlačnost estonske narave in uspeh mladih estonskih oblikovalcev.

Ime Projekta : TimeFlies, Ime oblikovalcev : Sergei Didyk, Naročnik ime : Nordica.

TimeFlies Fotografije Za Naslovnice Revij

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.