Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čare

Glueckskind

Čare Čari Glueckskind so obljuba za ljubezen: Baby Jamie se prikrade do notranjosti čara in svoje življenje zaupa v roke matere. Dojenček je položen na hrbtni strani, tako da sesa palec. Vsaka nosečnica ima miselno vizijo svojega nerojenega otroka v mislih. Čar simbolizira brezpogojno medsebojno zaupanje med dojenčkom in materjo in se temu zaupanju pokloni. Baby Sam je na vrhu sveta, varen, zdrav in vesel. Nosilec nosi otroka s ponosom in se predstavlja kot samozavestna mati. Čar je bend, ki pravi: Zaupaj mi, da si ljubljen.

Ime Projekta : Glueckskind, Ime oblikovalcev : Britta Schwalm, Naročnik ime : Glueckskind.

Glueckskind Čare

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.