Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Storitev Sporočil

Moovin Board

Storitev Sporočil Moovin Board je inovativno več uporabniško orodje za sporočila za video sporočila, ki je kombinacija fizične plošče z sporočili in video sporočila. Več uporabnikom omogoča skupno ustvarjanje posameznih pozdravnih video sporočil z aplikacijo Moovin in njihovo povezavo s kodo QR, natisnjeno na oglasni deski kot en sam video, ki združuje vse dobre želje. Za ogled sporočila mora prejemnik preprosto skenirati QR kodo. Moovin je nova storitev za zavijanje sporočil, ki pomaga prenašati občutke in čustva, ki jih je težko izraziti samo z besedami.

Ime Projekta : Moovin Board, Ime oblikovalcev : Uxent Inc., Naročnik ime : Moovin.

Moovin Board Storitev Sporočil

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.