Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija In Bar

Kopp

Restavracija In Bar Zasnova restavracije mora biti privlačna za stranke. Notranjost mora ostati sveža in privlačna prihodnjim trendom v oblikovanju. Nekonvencionalna uporaba materialov je en način, kako ohraniti kupce, ki sodelujejo pri dekorju. Kopp je restavracija, ki je bila zasnovana s to mislijo. Kopp v lokalnem goanskem jeziku pomeni kozarec pijače. Whirlpool, ki je nastal z mešanjem pijače v kozarcu, je bil med načrtovanjem tega projekta predstavljen kot koncept. Predstavlja oblikovalsko filozofijo ponavljanja modula, ki generira vzorce.

Ime Projekta : Kopp, Ime oblikovalcev : Ketan Jawdekar, Naročnik ime : Kopp.

Kopp Restavracija In Bar

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.