Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranje Oblikovanje Knjižnice

Veranda on a Roof

Notranje Oblikovanje Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je prenovil zgornjo raven apartmaja v penthouseu v Puneju v zahodni Indiji in tako ustvaril kombinacijo notranjih in zunanjih prostorov, ki obdajajo vrtni vrt. Lokalni studio, ki ima tudi sedež v Puneu, je želel dom pod premalo izkoriščenim zgornjim nadstropjem spremeniti v območje, podobno verandi tradicionalnega indijskega doma.

Ime Projekta : Veranda on a Roof, Ime oblikovalcev : Kalpak Shah, Naročnik ime : Studio Course.

Veranda on a Roof Notranje Oblikovanje Knjižnice

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.