Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija In Bar

WTC Effingut

Restavracija In Bar Oblikovalci morajo eksperimentirati z različnimi koncepti v restavracijskih dizajnih, ki lahko pritegnejo klientelo in lahko ostanejo sveži in privlačni bodočim trendom v oblikovanju. Nekonvencionalna uporaba materialov je en tak način, da pokrovitelji sodelujejo z dekorjem. Effingut je uveljavljena blagovna znamka v Pivovarni, ki verjame v to misel. Koncept te restavracije je nekonvencionalna uporaba delov motorja za ambient. Prenaša odnos med strastmi mladosti in ima mešan lokalni kontekst Pune in pivske kulture Nemčije. Reciklirana svečka za ozadje je še ena značilnost dekorja

Ime Projekta : WTC Effingut, Ime oblikovalcev : Ketan Jawdekar, Naročnik ime : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restavracija In Bar

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.