Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetnost

Gold and Spiderweb

Umetnost Pajkova mreža in njena naravna estetika je vedno pritegnila pozornost. Žal njena lepota ne traja dolgo. Cilj je bil za vedno rešiti to slavo in jo prikazati na najbolj nenavaden način, ustvarjajoč in umetniški predmet, ki ne kopira in ne spominja na nič, kar je človeštvo ustvarilo prej. Andrejs Nadezdinskis se je za dosego tega cilja spopadel s številnimi težavami: kako ga prevažati, skladiščiti in pozneje prekriti s 24k zlatom.

Ime Projekta : Gold and Spiderweb, Ime oblikovalcev : Andrejs Nadezdinskis, Naročnik ime : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Umetnost

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.