Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stropna Svetilka

Mobius

Stropna Svetilka M-svetilka v obliki Mobiusovega pasu se zdi abstraktno telo, ki leti nad vašo glavo. Svetilke, izdelane ročno in vsaka oblika, se med seboj malo razlikujejo. Svetilka je sestavljena iz več plasti upognjene vezane plošče, nato pa polirana in prekrita z orehovim furnirjem in lakom, kar daje vašemu mestu toplo razpoloženje. Oblikovalec je skušal najti ravnovesje med preprostimi oblikami in čustvenim oblikovanjem. Pametna oblika Mobiusovega traku, ki je vedno videti različno iz različnih zornih kotov. Tanek svetlobni pas poudarja to abstraktno črto in dokonča sliko.

Ime Projekta : Mobius, Ime oblikovalcev : Anastassiya Koktysheva, Naročnik ime : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Stropna Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.