Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kuharska Knjiga

12 Months

Kuharska Knjiga Madžarsko kuharsko knjigo 12 mesecev, ki jo je izdala avtorica Eva Bezzegh, je kavarna z mizo za kavo predstavila novembra 2017 Artbeet Publishing. To je edinstven slikovit umetniški naslov, ki mesečno predstavlja sezonske solate, ki vsebujejo okuse več kuhinj z vsega sveta. Poglavja sledijo spremembam letnih časov na naših krožnikih in v naravi skozi celo leto v 360pp in vključujejo sezonske recepte in ustrezne portrete hrane, lokalne pokrajine in življenja. Poleg tega, da je vsekakor tematska zbirka receptov, to obljublja trajno umetniško knjižno izkušnjo.

Ime Projekta : 12 Months, Ime oblikovalcev : Eva Bezzegh, Naročnik ime : Artbeet.

12 Months Kuharska Knjiga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.