Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetilka

Diva

Viseča Svetilka Oblikovalca tega obeska so navdihnili sodobni kipi, naravni pojavi in sodobna arhitektura. Obliko svetilke opredeljujejo anodizirani aluminijasti drogovi, ki so natančno razporejeni v 3D-tiskanem obroču, kar ustvarja popolno ravnovesje. Odtenek belega stekla na sredini se ujema s drogovi in dodaja prefinjen videz.

Ime Projekta : Diva, Ime oblikovalcev : Daniel Mato, Naročnik ime : Loomiosa Ltd..

Diva Viseča Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.