Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebna Hiša

Bbq Area

Zasebna Hiša Projekt območja bbq je prostor, ki omogoča kuhanje na prostem in ponovno združitev družine. V Čilu je območje bbq običajno nameščeno daleč od hiše, vendar je v tem projektu del hiše, ki ga povezuje z vrtom, z velikimi svetlobnimi zložljivimi okni, ki omogočajo, da čarovnica vrtnega prostora priteče v hišo. Štirje prostori, narava, bazen, jedilnica in kuhanje so združeni v edinstven dizajn.

Ime Projekta : Bbq Area, Ime oblikovalcev : Karla Aliaga Mac Dermitt, Naročnik ime : karla Aliaga Mac Dermitt.

Bbq Area Zasebna Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.