Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipa

Moon

Pipa Organski videz pipa in neprekinjenost krivulj je bil navdihnjen v obliki polmesečeve lune. Lunska kopalniška pipa združuje tako telo kot ročaj v edinstveni obliki. Krožni prečni prerez se dviga od dna pipa do izhodnega iztoka in ustvarja profil Lune pipa. Čist rez loči telo od ročaja, hkrati pa ohranja glasnost kompaktno.

Ime Projekta : Moon, Ime oblikovalcev : David Grifols, Naročnik ime : MOS.

Moon Pipa

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.