Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Jal

Svetilka Samo še ena svetilka, Jal, temelji na treh glavnih načelih: preprostost, kakovost in čistost. Vključuje preprostost oblikovanja, kakovost materialov in čistost namena izdelka. To je bilo osnovno, v enaki meri pa je dajalo tudi pomen steklu in svetlobi. Zaradi tega je Jal mogoče uporabljati na različne načine, oblike in kontekste.

Ime Projekta : Jal, Ime oblikovalcev : David Grifols, Naročnik ime : Mos.

Jal Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.