Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Za Kavo

The Mood

Embalaža Za Kavo Dizajn prikazuje pet različnih ročno narisanih, vintage navdihnjenih in rahlo realističnih opičjih obrazov, od katerih vsaka predstavlja drugačno kavo iz različnih regij. Na njihovi glavi eleganten, klasičen klobuk. Njihov blag izraz vzbuja radovednost. Te opične opice pomenijo kakovost, njihova ironična prefinjenost pa privlači pivce kave, ki jih zanimajo zapletene okusne lastnosti. Njihovi izrazi igrivo predstavljajo razpoloženje, hkrati pa namigujejo na profil okusa kave, blag, močan, kisel ali gladek. Zasnova je preprosta, a prefinjeno pametna, kava za vsako razpoloženje.

Ime Projekta : The Mood, Ime oblikovalcev : Salvita Bingelyte, Naročnik ime : Coffee24.

The Mood Embalaža Za Kavo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.