Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Glasbeni Instrument

DrumString

Glasbeni Instrument Združevanje dveh instrumentov skupaj pomeni rojstvo novega zvoka, novo funkcijo pri uporabi instrumentov, nov način igranja inštrumenta, nov videz. Upoštevajte tudi, da so na tehtnicah za bobne D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, strukturne tehtnice pa so zasnovane v sistemu EADGBE. DrumString je lahek, ima pašček, pritrjen čez ramena in pas, zato bo uporaba in držanje instrumenta enostavna in vam daje možnost uporabe dveh rok.

Ime Projekta : DrumString, Ime oblikovalcev : Mohamad Montazeri, Naročnik ime : Arena Design Studio.

DrumString Glasbeni Instrument

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.