Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Robot Pomoči

Spoutnic

Robot Pomoči Spoutnic je podporni robot, zasnovan za izobraževanje kokoši, da ležijo v svojih gnezdih. Kokoši vstanejo ob svojem pristopu in se vrnejo v gnezdo. Običajno mora rejnik vsako uro ali celo pol ure na vrhuncu polaganja obiskati vse svoje zgradbe, da kokošam ne bi odložil jajc na tla. Majhen samostojni robot Spoutnic zlahka prehaja pod dobavnimi verigami in lahko kroži v vsej zgradbi. Njegova baterija drži dan in se v eni noči napolni. Rejce osvobodi dolgočasne in dolge naloge, ki omogoča boljši pridelek in omeji število jajc, ki se odpravijo.

Ime Projekta : Spoutnic, Ime oblikovalcev : Frédéric Clermont, Naročnik ime : Tibot Technologies.

Spoutnic Robot Pomoči

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.