Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Stol

Dodo

Večnamenski Stol Je to škatla, ki se spremeni v stol ali stol, ki se spremeni v škatlo? Enostavnost in večfunkcionalnost tega stola omogočata uporabnikom, da ga uporabljajo tako, kot potrebujejo. Pravzaprav oblika izhaja iz raziskav, toda glavnikasta struktura izvira iz oblikovalčevih otroških spominov. Zaradi spojev in zložljivega sistema je ta izdelek poseben in enostaven za uporabo.

Ime Projekta : Dodo, Ime oblikovalcev : Mohammad Enjavi Amiri, Naročnik ime : Mohammad Enjavi Amiri.

Dodo Večnamenski Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.