Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Boko and Deko

Stanovanjska Hiša To je hiša, ki stanovalcem omogoča iskanje lastnega bivališča, ki ustreza njihovemu čustvu, namesto da bi v običajnih hišah, ki jih določa pohištvo, določil kje. Podi različnih višin so nameščeni v dolge prostore v obliki tunela na severu in jugu in povezani na več načinov, saj so ustvarili bogat notranji prostor. Posledično bo povzročil različne atmosferske spremembe. Ta inovativni dizajn je vreden, da ga zelo cenijo, če upoštevamo, da udobje doma preučuje, hkrati pa tradicionalnim življenjem predstavlja nove težave.

Ime Projekta : Boko and Deko, Ime oblikovalcev : Mitsuharu Kojima, Naročnik ime : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Stanovanjska Hiša

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.