Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Peacocks

Prstan Paufowls so zelo odporne in živahne ptice, katerih lepota je navdihnila oblikovalca, da je ustvaril ta koktajl prstan. Pevkov prstan predstavlja dinamično zasnovo bitke ptic skozi asimetrično obliko in gladke krivine. Dve borbeni figuri pav sta oblikovali okvir za rdeči granat, ki predstavlja grah, predmet želje tekmecev. Velikost in barva dragih kamnov dajeta oblikovanju status in omogočata nošenje prstana za večerne prireditve. Kljub veliki velikosti glavnega kamna in vgrajenimi figurami ptic je prstan uravnotežen in udoben za nošenje.

Ime Projekta : Peacocks, Ime oblikovalcev : Larisa Zolotova, Naročnik ime : Larisa Zolotova.

Peacocks Prstan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.