Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

La Boca Centro

Restavracija La Boca Centro je triletna omejena dvorana barov in hrane, namenjena gojenju kulturnih izmenjav na temo španske in japonske kuhinje. Ob obisku živahne Barcelone sta čudovit dodatek mesta in interakcija z veseli, velikodušnimi ljudmi v Kataloniji navdihnila naše zasnove. Namesto da bi vztrajali pri popolni reprodukciji, smo se osredotočili na delno lokalizacijo, da bi ubrali izvirnost.

Ime Projekta : La Boca Centro, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : La Boca Centro.

La Boca Centro Restavracija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.