Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bar

PJB Nishiazabu

Bar Jeklo in kamni se uporabljajo za materiale za izražanje zelo izpopolnjene metode, na primer zavestno uporabo vodoravnic in navpičnic ter zagotavljanje fine rezbarije. Zagotovili smo visokokakovosten les, usnje in tkanine, pogosto jih uporabljali tam, kjer so stranke dejansko dosegle. Stenska nadstrešnica, pokrita z ogledali in naključno nameščenimi zrcalnimi policami, ima učinkovite tehnike za povečanje majhnega prostora. Lestenci, ki na videz lebdijo v zraku in police za barski pult, bodo povečale izjemno vzdušje.

Ime Projekta : PJB Nishiazabu, Ime oblikovalcev : Aiji Inoue, Naročnik ime : PJB Nishiazabu.

PJB Nishiazabu Bar

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.