Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vinske Etikete

Sands

Vinske Etikete Za uresničitev zasnove teh etiket so bile izvedene raziskave tiskarskih tehnik, materialov in grafičnih odločitev, ki lahko predstavljajo vrednote podjetja, zgodovino in ozemlje, na katerem se ta vina rodijo. Koncept teh oznak izhaja iz značilnosti vin: peska. V resnici trte rastejo na morskem pesku le malo oddaljeno od obale. Ta koncept je narejen s tehniko vdelanega tiska, da bi se lotil oblikovanja na pesku zenskih vrtov. Tri etikete skupaj sestavljajo zasnovo, ki predstavlja poslanstvo vinarstva.

Ime Projekta : Sands, Ime oblikovalcev : Giovanni Murgia, Naročnik ime : Cantina Li Duni.

Sands Vinske Etikete

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.