Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Parfumska Trgovina

Aqua D'or

Parfumska Trgovina AQUA D'OR je moderna trgovina z verigami za parfume za veleprodajne in maloprodajne stranke. Trgovina je bila narejena natančno tako, da odseva občutek črno-belega videza, pomešanega z visoko kakovostno dišavo, da bi navdihnil polepšanje sveta. Ali ste ljubitelj ali proizvajalec dišave, to ni pomembno. AQUA D'OR ponuja visoko kakovostne dišave, ki bodo navdihnile in polepšale vaš svet. AQUA D'OR je moderna trgovina z verigami za parfume za veleprodajne in maloprodajne stranke. In nenehno raziskuje in sledi globalnim trendom parfumov, da bi zagotovili vsakemu nasvetu za stranke in posebno izbiro izdelkov.

Ime Projekta : Aqua D'or, Ime oblikovalcev : Nizar Samoglu, Naročnik ime : AD.

Aqua D'or Parfumska Trgovina

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.